Panel diskusija: Star Wars konverzacija – danas u Subotici

U InfostudHub-u će se u petak, 1. novembra, sa početkom u 19h, održati Star Wars konverzacija – dakle, nešto namenjeno svim fanovima i ljubiteljima Star Wars sage!

Star Wars Konverzacija

Događaj organizuju subotička Star Wars zajednica u saradnji sa Infostud Hub-om. Razgovaraće se o aktuelnim temama, i pričati o svemu onome što dolazi: The Mandalorian, Star Wars The Rise of Skywalker, Star Wars The Clone Wars…

Osim toga, jedan deo predavanja će biti posvećen i razgovoru o dosadašnjim filmovima i serijama koje je produkcijska kuća Lucasfilm proizvela u tzv. “Disney” eri i kako se nova trilogija uklapa u kompletnu sagu, ali će se biti reči i o stripovima, knjigama i ostalim propratnim sadržajima.

Takođe, deo razgovora biće posvetićen idejama i predlozima o aktivnijem funkcionisanju lokalne Star Wars zajednice i predstavljanjem nekih dobrih primera iz okruženja.

O ovim i mnogim drugim temama razgovaraće: Filipom Budanović, osnivačem stranice Star Wars Fans Subotica koji će ujedno biti i moderator ove diskusije, a društvo će mu praviti Nemanja Radulović, Andrej Jovanović i Stefan Stojković.

Druženje večeras od 19.00 na adresi Korzo 1 (drugi sprat).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s