Majkl Kiton: Ja sam najbolji Betmen

Glumac Majkl Kiton izjavio je u emisiji “Džimi Kimel Lajv” da je on bio najbolji Betmen, u odnosu na ostale glumce koji su se našli u ulozi ovog superheroja.

Majkl Kiton

Pored neospornog talenta, mnoge vrline krase glumca Majkla Kitona. Ipak, skromnost nije jedna od njih. Glumac sebe smatra najboljim Betmenom.  Naime, Kiton je glumio poznatog superheroja u ostvarenju Mračni vitez iz 1989. i 1992. godine.

Povodom glasina da će imati ulogu u novom akcionom filmu Fleš, zajedno sa Benom Aflekom, čija je premijera planirana za 2022. godinu, Kiton se pojavio u emisiji “Džimi Kimel Lajv”. Iako nije mogao da potvrdi ove glasine u potpunosti, otkrio je da se trenutno nalazi u pregovorima oko pomenutog filma. Nakon toga, voditelj Džimi Kimel mu je postavio pitanje – ko je bio najbolji Betmen, na šta je Kiton jednostavno odgovorio: “ja”.

Voditelja je, takođe, interesovalo da li još uvek poseduje Betmen odelo. Kiton je potvrdio i iznenadio daljim odgovorom. Izjavio je da ga oblači svaki put kad izgubi samopouzdanje, pa mora sebe podsetiti da je on, zapravo, Betmen.

– Uvučem se u odelo svaki put kad se osetim nesigurno. U njemu čak pomalo šetam i komšilukom – dodao je Kiton.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s