Izašao novi trejler za “Morbijusa”

Izašao je novi trejler za dugoočekivani film Marvela u kojem Džared Leto igra Majkla Morbijusa, “živog vampira” koji se prvobitno pojavio kao negativac u Spajdermenu, ali je postao nešto poput antiheroja koji je zainteresovao sve obožavatelje.

Morbijus

Film je trebalo da bude objavljen prošle godine, ali je odložen zbog pandemije koronavirusa.

Zvanični sinopsis glasi: “Jedan od najubedljivijih i najkonfliktnijih likova Marvela dolazi na veliko platno dok se oskarovac Džared Leto pretvara u zagonetnog antiheroja, Majkla Morbijusa. Opasno bolestan od retkog poremećaja krvi, i rešen da spase druge koji trpe njegovu sudbinu, doktor Morbijus pokušava očajnički da rizikuje.

Ono što se na prvi pogled čini kao radikalan uspeh ubrzo se dokazuje kao lek koji je potencijalno gori od bolesti.” Govoreći ranije o svom liku, Leto je rekao za da je Morbijus problematična figura, ali duboko u sebi je dobar. “Unutar Morbijusa postoji osoba koja ima moralni kodeks. Postoji dobra osoba. Na kraju krajeva, to je ta zajednička borba između dobra i zla. I, pretpostavljam, videćemo šta će na kraju preovladati”, kaže glumac i dodaje: “To je ono što mi se mnogo dopada u ovom filmu. Ne idemo tako jasnim putem. Ne postoji jasna granica između onoga što je ispravno, a šta pogrešno. Postoji neka siva zona”, zaključuje on.

Leave a comment