Sprema se novi "Dosije Iks" – ali bez Moldera i Skali

Od sredine devedesetih do ranih dvehiljaditih, ako ste imali problem sa stvarima koje se dešavaju noću, neobjašnjivim pojavama ili velikim vladinim zaverama, nije bilo boljeg dvojca koji biste mogli da pitate o čemu je reč od agenata FBI-ja Foksa Moldera i Dejne Skali.

Molder i Skali

Zahvaljujući njima “X Files” je postala jedna od najintrigantnijih serija tokom decenije. Pa, sada bismo mogli da se vratimo u taj svet, iako Molder i Skali možda neće učestvovati. Najnovija ekskluziva! “Giant Freakin Robot” iz njihovog pouzdanog i proverenog izvora objavljuju da je nova serija “X Files” trenutno u razvoju.

Detalji o ovoj seriji još su šturi, a serija je očigledno u vrlo ranoj fazi razvoja. Čini se da je malo verovatno da će se glavni glumci Dejvid Duhovni i Džilijan Anderson vratiti u seriju, iako je Duhovni nedavno izjavio da “nema ništa protiv toga, ako Kris Karter to bude hteo”.

Ali s obzirom na novi talas sadržaja koji ovih dana gađa pre svega gledaoce na lajv strimu, verovatnije je pokretanje sasvim nove serije s istim nazivom, ili nešto što bi trebalo da bude nastavak. Kako prenosi “Giant Freakin Robot”, više detalja znaće se uskoro.

Leave a comment