Dva miliona ljudi traži da se Amber Herd izbaci iz novog "Akvamena"

Dok traje suđenje između holivudske zvezde Džonija Depa i njegove nekadašnje supruge Amber Herd, u javnost isplivavaju detalji njihovog odnosa ali i karaktera.

glumica Amber Herd

U svetlu najnovijih informacija o glumici, mnogi su počeli da sumnjaju u istinitost tvrdnji Amber Herd da je bila fizički i psihički zlostavljana od strane bivšeg supruga Džonija Depa. Najverniji fanovi zvezde “Pirata sa Kariba” nikada to nisu ni dovodili u pitanje, a najnoviji sudski postupak ih je podstakao da pokrenu peticiju kako bi se Amber izbacila iz nastavka filma “Akvamen”.

Premijera ovog ostvarenja planira se za 2023. godinu, ali još uvek nije sigurno da li će Depova bivša uspeti da zadrži glavnu žensku ulogu.

Podsetimo, karijera Džonija Depa krenula silaznom putanjom nakon prvih optužbi za zlostavljanje, a osim što je glumac ostao bez uloge u čuvenom filmu “Fantastične zveri”, krajem prošle godine svi filmovi u kojima on glumi izbrisani su sa popularne striming platforme Netfliks u Americi i Australiji.

“Muškarci su žrtve porodičnog zlostavljanja, baš kao i žene. To se mora prepoznati i preduzeti mere da se slavni nasilnik ne proslavi u industriji zabave”, navodi se u peticiji i dodaje:

“Učinite pravu stvar. Uklonite Amber Herd iz Akvamena 2”, dodaje se u peticiji koja je pokrenuta još 2019. godine, ali je ponovo aktuelna zbog suđenja.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s