„Stranger Things“ kreatori poriču da su premontirali stare scene koje su „loše ostarile“

Dok smo svi gledali nove epizode serije “Stranger Things”, pojavila se sumnja da autori, braća Dafer monitraju stare epizode i scene koje su loše ostarile.

Scena iz Stranger Things

U prvoj sezoni serije postoji scena u kojoj Džonatan Bajers u šumi traži tragove, u vezi sa nestankom svog brata Vila. Međutim, u jednom prilično jezivom trenutku, dolazi do kuće, gde špijunira Nensi Viler, na zabavi kod njenih prijatelja, slikajući ih. Na TikToku se spekulisalo da je scena ponovo montirana kako bi se uklonile scene gde Džonatan ustvari pravi gole Nensine fotke.

Džonatan i Nensi će nakon toga završiti zajedno, mada im ne cvetaju ruže u poslednjim epizodama, a fanovi su odmah napali i autore ali i Netfliks, da su uklonili neke od scena iz ovih epizoda, odnosno da su one drugačije izgledale ranije.

Braća Dafer su se odmah oglasila, i rekla kako ljudi samo treba da pogledaju DVD i Blue Ray izdanja i uporede, tako će shvatiti da ništa nije dirano, ni ponovo montirano. A i na tviteru su se duhovito oglasili, i zakleli u majku.

“Nismo Džordž Lukasovali stare epizode, ne brinite se” rekao je Met Dafer kroz šalu, referišući na to da je Džordž Lukas radio takve stvare u Ratovima Zvezdama, u scenama koje su loše ostarile. Čuvena je priča u kojoj u novim DVD izdanjima, negativac Grido prvi puca na lik Han Sola kog tumači Harison Ford. U originalnoj verziji, Han je pucao prvi, što je po Lukasovom mišljenju danas nedopustivo za jednog pozitivca, i dodao mu je ceo koncept samoodbrane. Fanovi su naravno mrzeli ovu Lukasovu odluku.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s