Kada stiže druga sezona tv serije "Sendmen"

Nova Netfliksova serija “The Sandman” tek je stigla na popularni striming servis, a već je oduševila kritičare i publiku. Netfliks je u prvu sezonu serije uložio čak 165 miliona dolara, a koliko je dobro prošla, govori i činjenica kako fanovi već željno iščekuju vesti o drugoj sezoni.

detalj iz serije Sendmen

Netfliksova hit serija temelji se na serijalu stripova Neila Gaimana kreiranom za DC, a usresređuje se na besmrtno oživljavanje ljudskih snova – Morfijusa – koji kreće na putovanje kako bi vratio ono što mu je ukradeno te svoju moć nakon što je sto godina bio greškom zatvoren.

Prva sezona u kojoj glume Tom Staridž, Gvendolin Kristin i Peton Osvalt objedinila je prvih 16 od 75 originalnih izdanja serijala stripova, nakon kojih sledi “Season of Mists”, prema mnogima najbolji deo serijala “The Sandman”.

Iako je još prerano za vesti o drugoj sezoni i nagađa se kako će službena objava iz Netfliksa stići tek u septembru, informacije su već počeleda cure.

U nedavnom intervjuu za “Rolling Stone” glavni scenarista serije Alan Heinberg otkrio je detalje o pripremama za drugu sezonu.

“Proveli smo 20 nedelja u sobi za scenariste i bilo je vremena za razgovore o drugoj sezoni. Sada vodim preliminarne razgovore sa produkcijom tako da smo, ako budemo imali sreće da kreiramo drugu sezonu, spremni za akciju, idealno s istim timom koji je stvorio prvu sezonu.”

Producent serije Dejvid S. Gojer otkrio je kako je scenario za drugu sezonu u pripremi, stoga bi snimanje moglo da počne vrlo brzo, ako iz Netfliksa stigne zeleno svetlo, prenosi LadBible.

Ako je suditi prema brzini produkcije u prvoj sezoni (od oktobra 2020. do avgusta 2022.), izlazak druge sezone se može očekivati 18-24 meseca od početka snimanja.

Autor serijala uverio je fanove kako će, ako dođe do druge sezone, i dalje gledati omiljene likove, ali i neka nova lica: “Likovi koje volite vratiće se, ali tu su i mnogi likovi koje još niste upoznali i tek ćete se zaljubiti u njih”, izjavio je u intervjuu za Radio Times.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s