Stiže poslednja sezona serije „Stranger Things“

Duga pauza između treće i četvrte sezone popularne serije “Stranger things” zabrinula je brojne fanove, ali sada mogu da odahnu, jer je prva epizoda pete sezone već napisana.

Stranger Things 5

Tvorci serije, Met i Ros Dafer, otkrili su da je prva epizoda napisana i da je njen naziv „The Crawl“. Osim toga, braća Dafer nagovestila su kako je peta sezona ujedno i poslednja, a upravo zbog toga spremaju pravi spektakl.

Radnja serije odvijaće se u već poznatom Hokinsu, ali u poslednjoj sezoni se može očekivati i povratak korenima prve, posebno kada su u pitanju omiljeni likovi. Prema dosadašnjim najavama, gledaoci će svedočiti povratku prvobitne grupe prijatelja koja je i započela ovaj globalni fenomen, a to su: Dastin, Majk, Vil, Lukas i Jedanaestica. Osim povratka omiljenih likova, tempo nove sezone biće intenzivan od početka do kraja.

Braća Dafer trebalo bi da nas emotivno iscrpe poslednjom sezonom, a Met je izjavio da je, kada su petu sezonu dali Netfliksovim rukovodiocima, bilo „stvarno emotivno“, te da je bilo i suza.

Serija „Stranger Things“ postala je svetski fenomen, od trenutka kad se pojavila na Netfliksu pa sve do kraja četvrte sezone. Nedeljama je bila na prvom mestu najgledanijih serija, te je jedna od najgledanijih u istoriji Netfliksa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s