Kejt Vinslet oborila rekord tokom snimanja Avatara – Trideset sekundi duže od Toma Kruza!

Izgleda da Tom Kruz više nije “glavna faca” na velikom ekranu kada su u pitanju akcioni trikovi. Holivudskog glumca, koji nikada ne koristi usluge kaskadera na snimanju vratolomnih scena, nadmašila je koleginica, oskarovka Kejt Vinslet.

Kejt Vinslet

Dok je snimala nastavak filma “Avatar”, Kejt je izdržala pod vodom sedam minuta, trideset sekundi duže nego što je akciona zvezda Tom Kruz uspeo tokom snimanja filma “Nemoguća misija”.

Tom je do sada bio ponosan na rekord zadržavanja daha pod vodom od šest i po minuta, koji je postigao na snimanju franšize “Nemoguća misija”, ali je zvezda nastavka hita “Avatar: Put vode” uspela da ga nadmaši. U nastavku epskog naučnofantastičnog filma Džejmsa Kamerona, ona tumači lik Ronal.

“Dok sam bila u vodi, zamišljala sam da je svaki održani trenutak neka vrsta šipke podignute malo više od prethodne. Brojala sam ih u mislima, pazeći da ne preterujem jer sam morala da budem oprezna”, rekla je nedavno u emisiji Entertainment Tonight.

Naravno, zbog zahtevnog procesa zadržavanja daha , prošla je obuku na snimanju, a pored nje je bio tim spreman da uskoči ako nešto pođe po zlu.

Kada su je u televizijskoj emisiji pitali šta je presudilo da ostvari neverovatan podvig, rekla je da je sve u našoj glavi. Naučila je da umiri svoj um u trenucima kada se njeno telo bori za dah i tako je uspela.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s