Supermenov plašt preuzima novi glumac

I nakon što su se fanovi tek oporavili od vesti da Henri Kavil neće više glumiti Geralta u seriji “Veštac”, stiže novo neprijatno iznenađenje – neće više nositi ni plašt Supermena.

Kavil je vesti potvrdio na svom Instagram profilu rekavši da je upravo završio sastanak sa Džejmsom Ganom i Piterom Safranom:

– Imam tužne vesti za sve. Neću se više vraćati ulozi Supermena. Nije mi palo lako, ali sve je to deo života – napisao je glumac.

Istakao je da razume da promene moraju da se dešavaju i da ih poštuje.

– Džejms i Piter moraju da izgrade svoj univerzum. Želim njima i svima koji su uključeni u novi projekat najveću sreću – dodao je on.

Ipak, kako je istakao i on je srećan jer može da se pohvali da je igrao ovako veliku ulogu.

– Moj red da nosim ogrtač je prošao, ali ono za šta se Supermen zalaže nikada neće. Bilo je zabavno – poručio je svima Kavil.

Ovu vest na Tviteru je potvrdio i reditelj Džejms Gan:

– U početnim fazama, naša priča će se fokusirati na raniji deo Supermenovog života, tako da lik neće igrati Henri Kavil. Ali, upravo smo imali odličan sastanak sa Henrijem, mi smo njegovi veliki fanovi, i pričali smo o brojnim i uzbudljivim načinima da opet sarađujemo u budućnosti – naveo je Gan.

Inače, Kavil se nedavno pojavio kao Supermen na kraju filma „Black Adam“, a to je bilo samo nekoliko dana pre nego što su Džejms Gan i Piter Safran dovedeni kao novi šefovi DC Filmsa.

Kavil je dosad igrao Supermena u „Čovek od čelika“ 2013. godine, „Batman vs Superman: U zoru pravde“ 2016. godine i „Justice League“ 2017. godine.

„Deadline“ izveštava da iz „proverenih izvora“ saznaje da se razgovara sa Benom Aflekom, ali – ne da glumi, već da režira film.

Gan i Safran planiraju da otkriju svoj puni DC plan u januaru.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s