"Sreda" ostaje na Netfiksu

Uprkos pisanjima da će serija “Wednesday” nastaviti svoje prikazivanje od druge sezone na drugom striming servisu, hit serija ostaje na Netflixu.

Sreda

Spinof serije o porodici Adams, u kom Džena Ortega glumi turobnu tinejdžerku koja na Akademiji Nevermor nailazi na viševekovnu misteriju, postao je planetarni hit otkako je objavljen u novembru.

Odmah je oborio ogromne Netfliksove rekorde i tako, naravno, svi strpljivo čekamo najavu druge sezone.

Ali ranije je objavljeno da osim činjenice da Netfliks tek treba da potvrdi drugu sezonu, možda će izgubiti prava na seriju zbog činjenice da potpada pod brend Metro-Goldvin-Maier (MGM) proizvod.

Prošle godine je Deadline objavio da su konkurentski servis za striming Amazon i MGM potpisali spajanje od 8,5 milijardi dolara koje je potencijalno ostavilo prava na “Wednesday” u njihovim rukama.

Ali sada je IndieWire pokušao da ublaži zabrinutost da bi “Wednesday” možda promenila servis, pisanjem da ih je izvor uverio da je dogovor oko serije bio zaključen između Netfliksa i MGM-a, osiguravajući da šou neće “preleteti” na drugu platformu.

Publikacija je takođe izvestila da, iako Netfliks tek treba da potvrdi još jednu sezonu, šouraneri već traže lokacije i planiraju sledeći niz epizoda.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s