Džejms Kameron otkrio šta možemo da očekujemo od trećeg dela „Avatara“

„Avatar 3“ će popularni naučnofantastični filmski serijal odvesti u malo mračnije vode, poručuje Džejms Kameron, glavni autor prva dva dela. Novi film iz franšize će predstaviti „drugačije kulture od onih koje sam već prikazao“, rekao je on u intervjuu za francuski list 20 Minutes.

scena iz Avatara

„Vatru će predstavljati ‘ljudi pepela’. Želim da pokažem Navije iz drugog ugla, jer sam do sada pokazao samo njihove dobre strane“, izjavio je Kameron i dodao: „U dosadašnjim filmovima ima puno negativnih primera ljudskog ponašanja i puno pozitivnih primera ponašanja Navija. U ‘Avataru 3’, uradićemo suprotno.“

Podsećamo vas, izlazak ovog filma zakazan je za 20. decembar 2024. godine.

„Istražićemo i nove svetove, dok nastavljamo priču o glavnim likovima“, otkrio je Kameron.

„Mogu da kažem da će poslednji delovi biti najbolji. Ostali su bili uvod, način da se postavi sto pre serviranja obroka“, dodao je slavni reditelj.

U međuvremenu, dugo očekivani nastavak „Avatara“ nastavlja da puni bioskopske sale širom sveta. Tokom prve dve nedelje u bioskopima, „Avatar: Put vode“ zaradio je više od milijardu dolara na svetskim blagajnama, a uskoro će dostići i dve. Trenutno je sedmi na listi filmova sa najvećom zaradom, a među prvih deset na istoj listi nalaze se još dva filma Džejmsa Kamerona. „Avatar“ je i dalje prvi, a „Titanik“ zauzima treće mesto.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s