Četvrta sezona “Mandalorijana” je već napisana

Treća sezona Mandalorijanca počela je 1. marta, ali ko-scenarista Džon Favro je rekao da je već završio pisanje četvrte sezone.

Mandalorijanac

Scenariste su za BFM TV izjavili da su napisali četvrtu sezonu. Bilo im je važno da zaokruže priču, tako da su prvo postavili temelje fabule a onda pisali epizodu po epizodu, da bi na kraju u post produkciji “ispeglali” stvari kako bi dobili jednu celinu i priču koja se dešava u kontinuitetu.

Favro je takođe objasnio da on i Filoni moraju da znaju šta će se desiti u budućim epizodama Mandalorijanca kako bi pravilno planirali druge epizode u širem Ratovi zvezda univerzumu.

Pisac je rekao i da se Mandalorijanac, Asoka, i Skeleton Crew ”svi nalaze u istom periodu u Ratovima zvezda. Tako da postoji dosta stvari na koje moramo da obratimo pažnju, kao i na stvari koje smo izgradili u prethodnim sezonama.”

Već smo videli primer kako Favro i Filonijeva Dizni+ serija, mogu da se prepliću jedna sa drugom. Nakon što su se razišli na kraju druge sezone Mandalorijanca, Mando i Grogu su se ponovo ujedinili tokom događaja u Knjizi Bobe Feta, što je postavilo osnove za treću sezonu Mandalorijanca.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s