Džejms Gan će režirati "Superman: Legacy"

Džejms Gan će zvanično režirati novi film Superman: Legacy. Vest je objavio režiser na Tviter profilu.

reditelj Džejms Gan

Do sada je bilo najavljeno da će Gan samo napisati scenario za film, ali sad je potvrđeno da će biti kompletan autor. Ovaj projekat je najavljen u januaru kao deo Piter Safran-ovog preuređenog DC-ija, ali u tom trenutku Gan nije bio siguran da li će režirati ili ne.

Premijera filma je najavljena za 11 jul, 2025. godine. To će biti prvi film realizovan u onome što Safran i Gan nazivaju DC-ijevo prvo poglavlje: “Gods and Monsters”, praćeno Met Rivsovim Betmenom (The Batman Part II) koji će izaći u oktobru 2025.

Ostali filmovi koji se spremaju pored novog Supermena su: “The Authority”, “The Brave and the Bold”, “Supergirl: Woman of Tomorrow”, i “Swamp Thing”.

Prema Vorner Brosovom zvaničnom saopštenju, Superman: Legacy “priča priču o Supermenovom putovanju u kom treba da pomiri kriptonsko nasleđe sa svojim ljudskim osobinama. On je otelotvorenje istine, pravde i američkog sna, vođen ljudskom dobrotom, u svetu koji ljubaznost i dobrotu vidi kao staromodne osobine.”

“On je ‘stara škola’. Dečak sa farme iz Kanzasa koji je veoma idealističan”, rekao je Gan o Supermenu na konferenciji za novinare u januaru.

“Njegova najveća slabost je to što nikada nikoga neće ubiti, i ne želi da povredi ljudske emocije. I sviđa mi se ta vrsta urođene dobrote u Supermenu koja je njegova glavna osobina.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s