Mili Bobi Braun odbila više od 11 miliona evra za ulogu u filmu „Stranger Things“

Mili Bobi Braun proslavila se ulogom u seriji Stranger Things, ali izgleda da, osim predstojeće pete sezone, ne želi više da učestvuje u projektima koji imaju veze sa njom.

Naime, ona je odbila ponudu veću od 11 miliona evra za ulogu u spinof filmu Stranger Things, piše The Sun.

Mili Bobi Braun

Britanska glumica poručila je prema pisanju stranih medija da želi preusmeriti svoju karijeru i da je spremna završiti u potpunosti sa serijom koja ju je proslavila.

Braun će odglumiti Eleven u petoj, poslednjoj sezoni serije, a za svaku od osam epizoda dobiće oko 285 hiljada evra.

„Definitivno sam odlučila da završim sa Stranger Things-om. Puno se toga priča u poslednje vreme i mi smo toga svesni. Već smo svi mi jako dugo vezani za tu seriju. Ali ja sam spremna da kažem zbogom i zatvorim ovo poglavlje u svom životu i možda otvorim neka nova“, poručila je Braun.

Što se serije, odnosno projekta oko Stranger Things-a tiče, još uvek se ne zna kako će se stvari razvijati u budućnosti. Već se odavno zna da Netfliks planira da snimi spomenuti film u kojem Braun ne želi glumiti, ali tek nakon što se završi peta sezona, koja bi trebalo da izađe tek krajem 2024. godine.

Međutim, The Sun piše kako je anonimni izvor rekao da će se verovatno raditi i neki spinofovi serije, ali se još ne zna kakvi.

„Ima puno smerova u kojima se ova priča može razviti. Možda će to biti predstava na Brodveju ili Vest Endu, kao s Harijem Poterom. Možda će biti nova serija koja će se vezati za jednog od glavnih likova“, rekao je neimenovani izvor.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s