Kristina Riči se stidi uloge u “Kasperu”

Kristina Riči, poznata je po tumačenju neobičnih likova sa mračnom stranom, baš kao u filmu Kasper iz 1995. godine, koji se ne nalazi na njenoj listi najdražih filmova.

Kristina Riči

Glumica je u podkastu Marka Marona govorila o počecima svoje karijere, osvrnuvši se na filmove “Porodica Adams” i “Kasper” koji su je proslavili.

Riči je izjavila da joj Kasper nije draf, ne zato što je loš, nego zato što smatra da je loše odglumila svoju ulogu.

Glumica je imala 13 godina kada je glumila u filmu, a za mnoge njene obožavaoce i fanove 1990-ih “Kasper” je jedan od klasika i film koji je deo “Halloween” tradicije.

“Ako pogledate film, zaista sam loša. Ljudi se toliko naljute kad to kažem”, objašnjava glumica dodajući da im uvek odgovori: “Ne, to je predivan film. Pravo blago detinjstva. Ali ja sam grozna u njemu.”

Glumica je objasnila kako se mnogo toga događalo u njenom životu u vreme snimanja filma: “Sve je bilo tako teško. Uvek sam bila razdražljiva i mislim da se nisam mnogo trudila, ako ćemo da budemo iskreni. Sramotno je, ali mislim da se nisam trudila onoliko koliko je trebalo.”

Glumica je nedavno ponovo pogledala film sa svojim osmogodišnjim sinom Fredijem, ali mišljenje o svojoj glumi nije promenila.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s