Specijalna projekcija horor filma “Amitivil: Buđenje”

Uoči premijere filma „Amitivil: Buđenje“, MegaCom Film, B92 i splav Favela organizjue specijalnu projekciju 26. jula u 21h na splavu Favela, o novoj strani priče o najpoznatijoj ukletoj kući u Americi.

Foto: Promo

Reditelj Frenk Kalfoun se u horor filmu „Amitivil: Buđenje“ bavi nekim od najslablasnijih događaja koji su ikada dokumentovani.

Bel (Bela Torn), njena mala sestra Džulijet (Mek Kena Grejs) i njen bolesni brat blizanac Džejms (Kameron Monagan), preselili su se u novu kuću sa svojom samohranom majkom Džoanom (Dženifer Džejson Li), kako bi uštedeli novac i plaćali bratovo skupo lečenje. Ali kada počnu da se pojavljuju čudni fenomeni u kući, uključujući i čudesni oporavak brata i Beline užasne noćne more, Bel počinje da sumnja da joj majka ne govori sve – ubrzo shvata da su se uselili u ozloglašenu Amitivil kuću.

Amitivil je jedan od najpoznatijih slučajeva opsednutih kuća. Čitava legenda vezuje se za boravak porodice Luc u kući 1975, nakon što je u njoj godinu dana ranije na spavanju ubijeno šestoro clanova porodice DeFeo. Porodica Luc je pobegla iz svoje kuće u Amitivilu, tvrdeći da su ih oterali zastrašujući i neobjašnjivi fenomeni.

Film „Amitivil: Buđenje“ će se od četvrtka 27. jula naći na redovnom repertoaru bioskopa širom Srbije.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s